Migranti verzus dôchodcovia

4. júna 2020, Michael Laitman, Nezaradené

Vo Švédsku stále vykonávajú rôzne experimenty. Tentoraz sa rozhodli ubytovať spoločne dôchodcov a migrantov. Autori projektu sa domnievajú, že to ochráni starších ľudí pred pocitmi osamelosti a migrantom to zasa pomôže integrovať sa do novej krajiny a kultúry.

Tento program vedie ku vzájomnej likvidácii migrantov a dôchodcov.

Títo ľudia sú nezlučiteľní. Nekompatibilní. Dokonca aj ľudia, ktorí sú si blízki, majú rovnaké náboženstvo, rovnaké životné zásady, kultúru, pochádzajú z rovnakého národa a teda si navzájom rozumejú bez slov, si spolu nemôžu navzájom vyjsť. A títo ľudia sú niečo úplne iné, z inej planéty. Majú žiť spoločne?! Prečo?

Dôchodcovia budú ešte osamelejší a migranti ešte vzdialenejší.

Seniori budú trpieť! Migranti aj dôchodcovia sa zmenia na nekontrolovateľné bytosti. V prírode existuje zákon podobnosti. Vzájomné zblíženie je založené na podobnosti.

To znamená, že v miere podobnosti sa zbližujú. A naopak, v miere neexistencie podobnosti – sa vzďaľujú. To je to, čo existuje v jednoduchom, voľnom priestore. Ak začnete zbližovať nepodobné, potom medzi nimi z nedostatku rovnováhy vzniknú rázové vlny až do explózie. Prečo to robiť?

V čom sú si títo ľudia podobní? Tí, ktorí sa takto rozhodli, nechápu, s čím zaobchádzajú. Psychológovia tu nič nezmôžu.

Neurobia nič! Nie. Je to práca pre niekoľko generácií, kým sa nestanú navzájom podobní, povedú spoločnosť k rozdeleniu, bude to mať strašné následky.

Migranti tiež za nič nemôžu. Majú svoje vlastné základy, svoj prístup k životu, iné chápanie. Majú inú mentalitu. Nerozumejú týmto severným Európanom. V najlepšom prípade pochádzajú z južnej Európy alebo z Afriky či Ázie.

To je hrozné! Kto to vymýšľa? To je absolútna neznalosť zákonov prírody. Povedie to k takým stavom, že tam bude polícia v službe a bude stáť nad každým.

Vo Švédsku je problémom, že ľudia sú osamotení, najmä dôchodcovia. Čo by ste pre nich urobil, aby neboli sami?

Nechajte Švédov, nech sa zaoberajú Švédmi. To je všetko! Mladú generáciu alebo nezamestnaných môžeme zamestnať ako sociálnych pracovníkov. A čo robiť s migrantmi? Aj tento problém je vo Švédsku. Ako ich začleniť do spoločnosti? Od rána do večera s nimi musíme viesť veľmi seriózne kurzy, nepretržite. Pre deti, pre mladých, pre seniorov. A k tomu potrebujete obrovské množstvo ľudí.

Keď sa tomu problému nebudeme venovať, objavia sa gangy, drogy. A všetko sa to objaví iba z nedostatku správneho prístupu.