Založ si blog

Migranti začnú asimilovať Európanov

V Británii vypukol škandál okolo moslimov pracujúcich za pokladňou, ktorí odmietajú obslúžiť domorodých Britov, ktorí nakupujú bravčové mäso a alkohol – toto je len predzvesť nevratných demografických a kultúrnych zmien, ktoré sa valia na Európu.

Celej Európskej spoločnosti už dochádza, že situácia vytvorená politikou multikulturalizmu prekračuje hranice rozumného myslenia. Na druhej strane však tento proces už beží. Dochádza k nevratným demografickým zmenám.

Pokiaľ v Európe ešte nie je počet moslimov tak veľký, potom sa demografická situácia začne meniť v nasledujúcich dvadsiatich rokoch.

Medzitým sa už ukazujú skutočné fakty, že radikálni islamisti, ktorí sú medzi moslimskými prisťahovalcami, už útočia na západné hodnoty a na samotný spôsob života pôvodných Európanov: pitie piva, nosenie krátkych sukieň alebo šortiek ako na niečo neprípustné. Moslimskí radikáli obchádzajú turistickú časť Londýna Brick Lane a vyhrážajú sa, že potrestajú majiteľov miestnych barov a obchodov za predaj alkoholu. Naviac moslimskí extrémisti verejne sľubujú, že Belgičanov nakoniec vyženú z kráľovstva.

Všetky tieto incidenty, ktoré teraz pozorujeme, sú len predzvesťou ideologických, demografických a kultúrnych zmien vyvolaných politikou multikulturalizmu. V priebehu času prisťahovalci začnú nepochybne asimilovať Európanov.

Poznámka: Tieto procesy zvyšujú povedomie egoizmu ako zla a sú pozitívne. Vďaka ním si ľudstvo rýchlejšie uvedomí konečnosť svojho civilizačného egoistického vývoja a nutnosť si nájsť inú cestu. A tá sa môže uskutočniť len metódou integrálnej prevýchovy, pomocou pozdvihnutia sa nad svoju prirodzenosť.

Aké sú dobré príklady sily lásky?

06.05.2024

Major Or Maatuk, veliteľ brigády Givati izraelskej armády, bol smrteľne zranený protitankovou strelou v Gaze. V nemocnici ho museli uspať a napojiť na umelú pľúcnu ventiláciu. Potom sa ho lekári štyri dni pokúšali prebudiť, ale neúspešne. Jeho manželka nahrala ich malú dcéru Yael, ako hovorí, že svojho otca miluje a čaká, až sa prebudí, a túto nahrávku mu pustila do [...]

Prečo väčšina ľudí neuprednostňuje otázky duše pred existenciou fyzického života?

04.05.2024

Mnoho starovekých Grékov sa obávalo otázky, ktorú často kládol Sokrates: „Nehanbíš sa venovať pozornosť peniazom, sláve a poctám, a pritom sa nestarať o svoju dušu a nemyslieť na ňu tak, aby bola čo najlepšie?“ Alkibiades, jeden zo Sokratových žiakov, ktorý bol v tom čase politikom a stratégom, mal so Sokratom búrlivý vzťah lásky a nenávisti a hovoril, ako sa za [...]

Alegória o bojazlivosti, prešibanosti a odvahe

02.05.2024

Bojazlivosť sa chcela schovať sama pred sebou, ale kam? Poradila sa s Prešibanosťou: „Prečo to nevyriešiš s Odvahou? Potom to nebude pre teba také hrozné.“ Bojazlivosť išla teda za Odvahou, ale bála sa zaklopať na jej dvere, a tak si ľahla na jej verandu. Od tej doby vedie cesta k odvahe cez bojazlivosť. Je to tak, pretože vtedy, keď chce každý so svojou egoistickou povahou [...]

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť aj časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

charkov

Všetko sa zachvelo, jediný úder zničil celú ulicu. Rusi prvýkrát zabíjali 1,5-tonovou bombou

06.05.2024 16:27

Všetko naokolo sa zachvelo, akoby sa začalo zemetrasenie. Jediný úder zničil celú ulicu, napísal šéf vyšetrovacieho oddelenia regionálnej polície.

Michael Laitman

Michael Laitman - Profesor ontológie, PhD. vo filozofii a kabale a MSc v bio-kybernetike. Zakladateľ a prezident Bnej Baruch celosvetovej vzdelávacej organizácie zaoberajúcou sa autentickou Kabalou - vedou o spojení medzi ľuďmi odhaľujúcou odpoveď na otázku „Čo je zmyslom života" a ako toho dosiahnuť. Čo je Kabala a ako vám prakticky môže pomôcť v živote sa dozviete v kurzoch na kabacademy.eu/cz/

Štatistiky blogu

Počet článkov: 378
Celková čítanosť: 709514x
Priemerná čítanosť článkov: 1877x

Autor blogu

Kategórie